Meniu
Cosul tau

Termeni & Conditii


Conditii si termeni de returnare in termenul legal de 14 zile de la data achizitiei:

  •   • Produsul trebuie sa fie in stare noua,fara urme de purtare, fara urme de uzura, zgarieturi, julituri,decolorari sau vicii cauzate de purtare.
  •   • Produsul trebuie returnat in cutia originala, impreuna cu toate etichetele atasate a certificatul de garantie si dovada achitarii acestuia(chitanta curier)
  •   • Toate acestea trebuie impachetate corespunzator pentru a fi protejate impotriva eventualelor deteriorari din timpul transportului.
Nerespectarea acestor conditii poate duce la aplicarea unui comision de readucere la conformitate sau refuzarea cererii de retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, putem solicita valoarea pentru readucerea in stadiul initial. Acest decizie va fi comunicata in baza unei constatari estetice si tehnice a produsului returnat.
  • Nu se vor accepta retururile in termen de 14 zile,daca produsele prezinta urme de uzura/folosire sau daca produsul nu este insotit de ambalajul original,etichetele produsului certificatul de garantie si dovada achitarii acestuia(chitanta curier/bon fiscal sau factura fiscala)

*Observatii:


-Returnarea contravalorii produsului este efectuata DOAR PRIN VIRAMENT BANCAR.

-Avem rugamintea sa completati contul IBAN personal in sectiunea Defecte sau alte  Detalii a formularului de returnare.

-Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor!

Produsele achizitionate direct dintr-unul din  magazinele noastre, unde este posibila probarea acestora impreuna cu angajatii societatii SC Vanillabix SRL, nu se supun ordonantei OUG 34/2014 si nu se considera comert la distanta.

Pentru orice probleme/nelamuriri puteti sa ne scrieti la office@vanillashoes.ro.Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

• Cum returnez un produs ?
In cazul in care doriti sa returnati un produs, este necesar sa urmati urmatorii pasi:

1. Logati-va pe site-ul vanillashoes.ro si completati formularul de returnare aflat in sectiunea Returnari din josul paginii.
2. Asteptati aprobarea cererii de returnare,veti fi contactat pe email sau telefonic de un reprezentant al vanillashoes.ro
3. Impachetati ambalajul original intr-o hartie/folie/cutie pentru a nu fi deteriorat pe parcursul transportului.
4.Va rugam sa nu rupeti etichetele produsului si nu deteriorati ambalajul original.De asemenea nu aplicati schotch,adrese de expeditie sau etichete pe ambalajul original al produsului.
5. Mentionati numarul comenzii pe ambalajul exterior (nu pe cel original).
6. Puteti preda personal produsul achizitionat de pe site-ul vanillashoes.ro in urmatoarele locatii:
-Bucuresti,Sector 3,Str: Calea Victoriei Nr. 17,in incinta Magazinului Victoria  situat la parter la intrare, Magazinul Vanillashoes
-Bucuresti,Sector 4,Blvd. Metalurgiei Nr. 12-18,in incinta galeriei comerciale Grand Arena,Magazin Vanillashoes (pe culoarul din mijloc)
-Sau il puteti expedia prin curier la adresa:Calea Victoriei Nr.17,Magazinul Victoria,Sector 3,Bucuresti
7. Taxele de expediere  a returului vor fi suportate integral de catre client.
VanillaShoes.ro nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului. Va recomandam sa ne trimiteti coletul asa cum le livram si noi intotdeauna, asigurand continutul la valoarea integrala a acestuia.

Daca optati pentru returnarea contravalorii produsului, conform legii suma trebuie returnata in maxim 14 zile, insa incercam sa vi-i trimitem in maxim 3-5 zile de la receptia produsului.

 

Ne puteti ajuta sa facem mai repede plata, daca in momentul completarii formularului de returnare,la rubrica formularului de returnare Defecte sau alte  Detalii treceti si contul IBAN personal si CNP sau CUI (in cazul persoanelor juridice). Pentru comenzile achitate printr-un cont bancar, returnarea contravalorii produsului este posibila doar in acelasi cont din care s-a efectuat plata.


Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 0770164131 sau 0770166356 in timpul orelor de program (Luni-Vineri 10.00-18.00) sau ne puteti scrie la adresa office@vanillashoes.ro              

Va multumim !